Tips voor lekker lunch.

Wat eten we tussen de middag op ons werk?
Neem je zelf brood mee of haal je wat in het (bedrijfs) restaurant?

Je kunt jezelf geld besparen als je brood/belg  van huis meeneemt.
Vaak heb je brood en beleg thuis in de koelkast liggen maar kopen we het opnieuw in het bedrijfsrestaurant. Thuis blijft het liggen en wordt het einde week vaak weggegooid. zonde van voedsel en geld.

 Ik hoor menigeen al zeggen "ja maar ik heb geen tijd om een lunch klaar te maken of ik vergeet het altijd mee te nemen.  Of ik heb nooit wat in de koelkast liggen en daarom eet ik in het bedrijfsrestaurant. Daarom moeten we ook effectief te werk gaan. Ga na hoe je patroon in elkaar zit. Ga je elke dag boodschappen doen of doe 1x in de week boodschappen. Kook je elke dag , gebruik je veel kant en klaar maaltijden of eet je veel buitenshuis.

Bijna iedereen heeft na het weekend nog wel wat beleg over van het weekend. Of tomaten, komkommer, avocado o.i.d. Heerlijk om mee te nemen als lunch. Vleeswaren/kaas wat over is of een zelf gemaakte tonijn of pastasalade  of yogurt waar nog een restje van over is gebleven. allemaal de moeite waard om mee te nemen als lunch. Het is gezonder en het bespaart je sowieso een hoop geld.